Açıklaması romanya vizesi Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

18 evetşından küçük olan kişilerin müracaat formları anne ve babaları aracılığıyla doldurularak her ikisinin imzası kırmızıınması sonrasında doğrulama edilmelidir.

Romanya vizesi karşıırken özellikle alakadar kuruma gezi nedenini kemiksiz bir şekilde belirtmesi gerekmektedir. Başkaca ara sınav davranışlemleri esnasında dileme edilen belgelerin bile komple bir şekilde dosyalanması önemlidir.

Romanya’ya yolculuk nedeni eğer ticari gayeliysa, ticari vize bağışlamak için gereken evraklar ortada davetiye mektubu da yan almaktadır. Bu nedenle okuntu almadan Romanya’evet ticari seyahat gerçekleşemez.

Vizen kapında uygulaması bulunduğunuz yerden ayrılmadan; evinizde ya da ofisinizde müracaat imkanı sunar. Bu sayede hem zamandan hem bile evetşanabilecek olumsuzluklarda korunarak minimum riskle başlangıçvurunuzu gerçekleştirirsiniz. 

Antrparantez esbak pasaportların fotokopilerini ve bulunan pasaportta kâin müstamel vizelerin fotokopilerini abartma etmelisiniz.

Acentamız aracılığıyla Romanya vize başlangıçvurunuz konstrüksiyonlacaksa Marina Ara sınav çalışanı tarafından referans formları doldurulacaktır.

Maaş bordrolarının ve kişisel bilgilerin ülke aldığı çehre fotokopilerinin ekleme edilmesine lüzum duyulmaktadır.

romanya vizesi Başvuru sahiplerinin mesleki durumlarına bakarak ekstra belgelerin istenebileceğini aktarmaktayız. Aktüel bir şekilde şirket evraklarını şirket çkırmızıışanı yahut sahibi olarak sunmanız gerekebilir.

, Romanya familya ve arkadaş vizesi çıbanvurusunda bulunabilmek sinein bu mektubun aslı gereklidir. çağrı mektubu, çağrı fail kişinin tanıtma kartı ve pasaport fotokopisiyle desteklenmiş olmalı, noterden de tasdik almalıdır.

Otel Rezervasyonunuz seyahat sürecinizde açıkta zaman bırakmayacak şekilde olmalı ve Ara sınav takanak kişinin ayırtma  belgesinde  insan ve soyisminin rezervasyon belgesinde mutlaka hatlı olması gerekmektedir.

Göz Kayıt Belgesi; Rabıtlı bulunduğunuz çığır odasına yiyecek belgesi aslı ve fotokopisini ibraz etmeniz gerekmektedir.

İzin ovası: Çalışanlamış olur midein; iş yerinden kırmızıınan, seyahat tarihlerinde yetkilendirilmiş ya da Romanya’da görevli bulunduğunu belirten yazı temelvuruya eklenmelidir.

Romanya vizesi alabilmek kucakin öncelikle mukteza olan Romanya vizesi evrakları ve belgeleri hazırlanmalıdır. Belgeler tamam bir şekilde hazırlandıktan sonra Yedi Ara sınav Turizm’e bu belgelerle esasvurulur.

Romanya ciğerin vize kafavurusu olumsuz meallandığı takdirde kellevuranın bu karara İngilizce evet da Rumence hazırlayacağı muratçeyle itiraz etme hakkı bulunmaktadır.

Report this wiki page